2011. február 28., hétfő

A kapcsolati számok



,,Kapcsolataink tükrében fedezhetjük fel önmagunkat.”

A feladat, amelyre születtünk, mindig kihívásokkal jár. Nincsenek arra szabályok, mitől lehet sikeres egy kapcsolat. Viszont, a kapcsolati számokkal megérthetjük a kapcsolatokat működtető, a szellem alapvető törvényeit működtető erőket.
Életünk során sok emberrel kerülünk kapcsolatba. Ahogy minden egyes személynek megvan a maga elsődleges életfeladata, ugyanez a helyzet minden egyes kapcsolat esetében is, ahol két ember között akár személyes, akár üzleti viszony alakul ki. A kapcsolati számok segítségével megérthetjük az egyes kapcsolatokban munkálkodó erőket, majd megtanulhatjuk koncentrálni és irányítani azokat. Ha például a két ember kapcsolati száma 4-es, lehetséges, hogy kemény leckét kapnak arról, hogyan kövessenek lépésről lépésre bizonyos fejlődési folyamatokat, és hogyan teremtsenek szilárd alapokat maguknak. Minden kapcsolati energia ugyanazt a folyamatot foglalja magában: meg kell küzdenünk az adott energia negatív aspektusaival, hogy kinyilváníthassuk a pozitívumait, és így beteljesíthessük az adott kapcsolat rendeltetését. Ha rendbe hozzuk kapcsolatainkat, rendbe hozzuk önmagunkat is.
Ha egy kapcsolat boldogságot ad, akkor az adott emberek pozitív módon nyilvánítják ki az adott szám által képviselt energiákat. Ha fájdalmas kapcsolatban vergődünk, javarészt negatív módon nyilvánítjuk meg ezeket az energiákat.
Az egyes kapcsolati számok és az általuk képviselt energiák rávilágítanak azokra a legfontosabb kérdésekre, amelyekkel az adott két embernek szembe kell néznie. Ha megismerjük, és megértjük egymás kihívásait, küzdelmeit és képességeit, könnyebben ismerjük fel saját korlátainkat és képességeinket is. A legtöbben sokat tanulhatunk önmagunktól, ha felismerjük, társunk mely tulajdonságait szeretjük, és melyeket nem, mivel partnerünk nem kedvelt jellemzői valószínűleg elfojtva saját személyiségünkben is megtalálható.
Persze a kapcsolati számok nem oldják meg az összes problémát kapcsolatainkban, de jó támpont lehet, mivel rámutat az egyes számokhoz fűződő jellegzetes energiáikra, kérdéskörökre, és utal bizonyos belső mozgató erőkre, mint az adott emberi kapcsolat magasabb rendű feladatára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése