2011. március 2., szerda

Életünk periódusai



,,A világ erői mindig ciklusokban hatnak, és minden arra törekszik, hogy kerekké váljon. Még a változó évszakok is hatalmas ciklust alkotnak, s a kör mindig visszatér kiindulópontjához. Az ember élete gyermekkortól gyermekkorig tart, s kör alakul mindenütt, amerre az erő halad.”

Mindenütt ritmusok, és ciklusok vesznek körül bennünket. Az évszakok minden évben újra beköszöntenek, ahogy a víz is aláhullik az égből, majd újra felemelkedik.
Mindennapi életünkben lehet, hogy nem vesszük észre a kisebb ciklusokat, mégis előtűnnek ezek az energiák, amelyek egyre magasabbra emelkednek, ahogy az élet tanulságait elsajátítjuk, és haladunk előre a sorsunk betöltése felé.
Bár, születési számunk és az azzal kapcsolatos energiák születésünktől fogva elkísérnek bennünket, életünk során megtapasztalhatjuk az 1-től 9-ig terjedő számjegyek által kifejezett elsődleges energiáik rendszeres ciklusát is. A születési számunk elsődleges életfeladatunkat tükrözi, a következő évben az eggyel nagyobb szám energiái érvényesülnek. A születési számunk és az életutunk befolyásolásán kívül életünk kilenc éves ciklusának egyes energiái is hatnak ránk, és minden új év, új feladatokat és lehetőséget hoz számunkra.
Ha megértjük e ciklusokat, újfajta módon fogjuk értékelni életünk fázisait, változó lehetőségeit, és a nagyobb türelemmel fogjuk szemlélni életünk kihívásait. Alkalmazkodhatsz az adott év energiáihoz, és a lehető legjobb módon használhatod azokat. Akkor tudod a legtöbbet elérni, ha az egymás után következő energiák szerint építed fel az életed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése