2013. október 17., csütörtök

Higgy magadban!,, Egyetlen pillanat létezik csupán, amelyben fontos, hogy felébredj. Ez a pillanat most van.”

Ahhoz, hogy nyugalmunkat elveszítsük, csupán egyetlen elégedetlen ember is elég. Mikor ezek az indulatok szétáramlanak bennünk, olyasmi is kicsúszik a szánkon, amit jobb lett volna megtartani magunknak, vagy elhamarkodottan döntünk, amit józanabb, és megfontoltabb pillanatainkban soha nem tennénk. Sokszor nem is értjük, hogyan ragadtattuk el magunkat ilyen hirtelen, mikor egész nap kiegyensúlyozottak, jókedvűek voltunk.
A válasz: egy másik ember rezgésterébe kerültünk, és engedtük, hogy magával ragadjon minket. Akartuk e vagy sem, egy idegen erő befolyásolása alá kerültünk. Viszont, nem keríthetett volna hatalmába, ha ez az erő számunkra idegen lenne. Amikor egy veszekedős ember fel tud bosszantani, akkor mi is hajlamosak vagyunk a veszekedésre. Ha például valaki szeretettel és együttérzéssel fordul hozzánk, minket is mélységes együttérzés tölt el, és kedvesen válaszolunk. Mindig rajtunk áll, hogy milyen belső erőket mozgósítunk.
Mikor bemegyünk egy templomba, egyszerre másképp kezdünk viselkedni, ami nem csak azért következik be, mert ezek az elvárások, hanem azért is, mert ez a békés környezet megnyugtat. Viszont, mikor olyan emberekkel vagyunk kapcsolatban, akik nem hisznek bennünk, akik meg akarnak győzni, hogy amit elképzeltünk úgysem sikerülhet, az elgyengít minket. Ha a kételkedők rezgésterében élünk, nem csoda, hogy magunk is kételkedni kezdünk. Ha észrevesszük, hogy valaki nem tesz jót nekünk, semmi sem kényszerít arra, hogy mellette maradjunk, és továbbra is kitegyük magunkat sorvasztó erejének. Gyakran megszokásból olyan emberekkel vesszük körül magunkat, akik megbénítanak, megakadályozzák fejlődésünket. Mindez talán azért van, mert valamelyik ismerősünkre, rokonunkra emlékeztet minket. Ha azonban ragaszkodunk ehhez a megszokott negatív rezgéstérhez, akkor nehezen kezdünk neki egy új, pozitív reakciókat vonzó rezgéstér kialakításának.
Ez persze nem azt jelenti, hogy vágyaid elérése érdekében el kell hagynod a családodat, barátaidat. Azt azonban igen, hogy mellettük olyan közegben is kell tartózkodnod, ahol vágyaid mások számára már teljesültek. Olyan emberek társaságát keresd, akik motiválnak, akik biztosak az erődbe, látják benned a lehetőséget, és buzdítanak. Ne aggódj amiatt, hogy elveszítesz olyan embereket az életedből, aki rossz hatással vannak rád.  Ha változtatsz rezgéseiden, azokat az embereket fogod bevonzani, akik ugyanezen a rezgésszámon vannak, akik segítségével tanulni, és fejlődni fogsz. Akik segítenek, és nem hátráltatnak céljaid elérésében.
Csupán egyetlen ember van a földön, aki hatalmat adhat másoknak feletted, és ez az ember te magad vagy. Te engeded, hogy részt vegyenek az életedben, és te döntöd el, hogy ezentúl mit teszel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése